Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
simpsonrknw

Tänk Om Det Uppdagades!

Johan och jag

Jag är i 40-års åldern och trivs bra med mitt arbete. Jag ökade tempot och juckade hårdare mot Johans kuk. Himmel, tänkte jag.
En sån liten rackare, tänkte jag och böjde mig framåt. Jag blev varm i hela kroppen. Jag smekte mig mellan benen och lät handen glida upp till rumpan. Jag såg hur han tittade och mina bröstvårtor reagerade och de markerades tydligt under det tunna tyget.Jag kramade och juckade emot med fittan i samma tempo som Johan körde kuken in och ut i mig. Nu fotades det för fullt. Han tittade mig rakt i ögonen och lät kuken glida in och ut.
- Äh, hörde jag och han reste sig och gick från bordet.När bägge stay upsen var av så särade jag mer och mer på benen ända tills det gjorde ont.
Det var en vacker dag och jag passade på att påta lite i trädgården.
- Ja, det var fint att få fota dig, Sussi.

Slog armarna om stammen och knep till med benen och körde sakta in kuken i ”kondomen” Åhhh…… Jag kommer ihåg känslan. Var glad att du har en morsa som bryr sig om dig.Är du med på det, kanske när vi käkat lunch? Aj faan, jäävlar… jag kommer ihåg att jag skrek högt, släppte taget om stammen och föll baklänges ned på marken. Det var ju annars ganska vanligt snack killar emellan. Direkt intog han samma ställning, vänd mot mig.

Du, sa Simon, hur …hur stor var din pitt när du…. när den stod?

Ja. Vad kunde det annars vara? Hålet var alldeles lagom trångt för kuken. Tänk om det uppdagades!

Okej, sa han förväntansfullt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl